Tagliatelle s garnáty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 820 kcal
- Sacharidy 102 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1282 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 101 g
- Cholesterol 240.4 mg
- Draslík 538 mg
- Vláknina 11060 mg
- Vitamín A 11060 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a drcený česnek a smažíme mírně 3-5 minut, až změknou, ale nezbarví se. Vložíme nakrájené houby a zvýšíme teplotu. Mícháme asi 5 minut.
-
2
Přidáme rajčata, okořeníme podle chuti a mírně podusíme odkryté asi 20 minut nebo do zhoustnutí.
-
3
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu.
-
4
K rajčatům přidáme vařené oloupané garnáty, smetanu a mírně vaříme asi 2 minuty, až jsou garnáti prohřátí. Okořeníme podle chuti.
-
5
Těstoviny důkladně procedíme a rozdělíme na nahřáté talíře. Na těstoviny upravíme garnátovou směs, ozdobíme petrželkou
-
6
a ihned podáváme.