Fettuccine podle Alfreda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 24 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 43.5 mg
- Draslík 12.5 mg
- Vláknina 4939.8 mg
- Vitamín A 4939.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 63.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci zahřejeme máslo, vlijeme smetanu a uvedeme do varu. Za stálého míchání povaříme 5 minut. Poté přidáme parmezán a dle chuti osolíme a opepříme. Plotnu vypneme.
-
2
Ve velkém hrnci připravíme těstoviny dle návodu na obalu.
-
3
Smetanovou omáčku znovu ohřejeme a vložíme do ní těstoviny. Ochutnáme a dokořeníme. Ihned podáváme s nastrouhaným parmezánem na posypání.