Paprikové máslo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 26 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 18.7 mg
- Vláknina 27.2 mg
- Vitamín A 27.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozšleháme a smícháme se lžičkou jemně nasekané červené papriky a s kořením.
-
2
Rozetřeme na alobal, zabalíme do válečku a dáme vychladit.
-
3
Paprikové máslo je výborným doplňkem k rybě a masu.