Paprikové máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Máslo čerstvé
  • 0.5 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 18.7 mg
  • Vláknina 27.2 mg
  • Vitamín A 27.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozšleháme a smícháme se lžičkou jemně nasekané červené papriky a s kořením.

  • 2

    Rozetřeme na alobal, zabalíme do válečku a dáme vychladit.

  • 3

    Paprikové máslo je výborným doplňkem k rybě a masu.

Komentáře k receptu