Broskve s medovo - levandulovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 11 g
- Sodík 16 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 382.7 mg
- Draslík 385.4 mg
- Vláknina 5495 mg
- Vitamín A 5495 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V malém kastrůlku zvolna zahřejeme mléko. Pomalu přidáváme cukr smíchaný se žloutky. Zahříváme dokud směs nezhoustne, ale nevaříme! Poté odstavíme, přidáme med a levandulové květy.
-
2
Broskve vložíme na několik minut do horké vody, potom zchladíme a oloupeme.
-
3
Na talíře dáme sušenky, na ně položíme broskve a přelijeme medovo-levandulovým krémem.