Vepřové kotlety Gourmet (labužnické)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 35 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 234.7 mg
- Draslík 545.5 mg
- Vláknina 269.4 mg
- Vitamín A 269.4 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepané kotlety osolíme a opepříme, posypeme mletou paprikou a drceným rozmarýnem. Na rozpuštěném tuku je opékáme po každé straně asi 10 minut.
-
2
Opečené kotlety naskládáme do zapékací misky, která byla předem vymazaná. Nastrouhaný sýr, na kostičky nastrouhanou šunku, vejce, sůl a pepř dobře promícháme a touto směsí potřeme kotlety.
-
3
Pečeme v elektrické troubě na 220 stupňů Celsia.