Sýrová koule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 150 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Mandle
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 150 g Žervé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 449 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 106 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 398.9 mg
  • Vláknina 13149.5 mg
  • Vitamín A 13149.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 13.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na drobno, sýr na kostky. Mandle usekáme nebo hrubě umeleme. Všechny přísady kromě mandlí vložíme do mixéru a dobře promícháme. Navlhčenýma rukama směs vytvarujeme do koule a tu obalíme ve strouhaných mandlích (možno nahradit strouhanými ořechy). Kouli zabalíme do alobalu a dáme na 120 minut do chladničky.

  • 2

    Před podáváním necháme 20 minut při pokojové teplotě a podáváme.

Komentáře k receptu