Pivní fondue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 29 g
- Sodík 367 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 81 mg
- Draslík 134.6 mg
- Vláknina 5746.6 mg
- Vitamín A 5746.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pánve vlijeme pivo, prohřejeme, přidáme na kostičky nakrájený sýr, podle chuti hořčici a pepř. Za stálého míchání sýr necháme roztavit.
-
2
Po částečném vychladnutí natřeme směs na plátky toastovécho chleba (nebo veky), rozložíme na suchý plech a v předehřáté troubě krátce zapečeme do zlatova.
-
3
Ihned podáváme k pivu nebo k čaji.