Tvarohový krém s jablečným pyré

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Ořechy vlašské
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 50 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Cukr vanilka
  • 1 kávová lžička Pomerančová kůra
  • 5 ks Jablka
  • 6 ks Cukr kostkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 313.7 mg
  • Vláknina 11052 mg
  • Vitamín A 11052 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme jádřinců. Podusíme je v malém množství vody na pyré a podle chuti osladíme. Necháme vychladnout.

  • 2

    Tvaroh dáme do mísy a po částech do něj vmícháváme jablečné pyré. Ochutíme pomerančovou kůrou a nakonec přimícháme mleté ořechy.

Komentáře k receptu