Tvarohový krém s jablečným pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 9 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 313.7 mg
- Vláknina 11052 mg
- Vitamín A 11052 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme jádřinců. Podusíme je v malém množství vody na pyré a podle chuti osladíme. Necháme vychladnout.
-
2
Tvaroh dáme do mísy a po částech do něj vmícháváme jablečné pyré. Ochutíme pomerančovou kůrou a nakonec přimícháme mleté ořechy.