Papriky plněné brynzou s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 22 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 255.8 mg
- Vláknina 4141.4 mg
- Vitamín A 4141.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.
-
2
Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.
-
3
Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat.
-
4
Podáváme s chlebem nebo s pečivem.