Dvojitá omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Šunka dušená
  • 20 g Mouka polohrubá
  • 0.04 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Hrášek
  • 2 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 626 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 478 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 803.3 mg
  • Draslík 331.4 mg
  • Vláknina 4699 mg
  • Vitamín A 4699 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě vejce, lříci mléka, mouku, sůl a pepř dobře rozšleháme. Těsto vlijeme do vymaštěné pánve a pečeme. Když těsto zhoustne, přidáme nasekanou šunku smíchanou s hráškem a lžící mléka.

  • 2

    Nakonec rozšleháme vejce, mléko, nastrouhaný sýr a sůl. Směsí zalijeme téměř upečenou omeletu a dáme zapéci do trouby.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu