Hráškový salát s vejci a majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 28 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 140.2 mg
- Draslík 117.2 mg
- Vláknina 2488 mg
- Vitamín A 2488 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.7 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okapaný hrášek zlehka promícháme s natvrdo uvařenými, nakrájenými vejci, na kostičky nakrájeným sýrem a paprikou. Vše pokapeme citronovou šťávou smíchanou s cukrem a solí a necháme chvíli proležet.
-
2
Salát upravíme na talířky a přelijeme ochucenou majonézou.