Pudink s tvarohem a ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 3 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 39.1 mg
- Vláknina 1080 mg
- Vitamín A 1080 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme pudink. Tvaroh prolisujeme a za stálého míchání do něj přidáváme vychladlý pudink a cukr.
-
2
Krém rozdělíme do misek a ozdobíme jahodami (nebo jiným ovocem).
-
3
Pudink podáváme dobře vychlazený s oplatkou nebo piškotem.