Zelená paprika plněná brynzou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 16 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 166 mg
- Vláknina 1472.4 mg
- Vitamín A 1472.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme.
-
2
Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou.
-
3
Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky.