Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 14 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 103.5 mg
- Draslík 518.3 mg
- Vláknina 20 mg
- Vitamín A 20 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme hořčici s medem a bílým vínem.
-
2
Vepřové kotlety naklepeme a potřeme z jedné strany připravenou směsí. Vložíme je do vhodné nádoby s mřížkou a pečeme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 12 minut.
-
3
Nádobu vyjmeme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut stát.