Chléb z podmáslí s medovou příchutí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 1 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 14.8 mg
- Vláknina 578 mg
- Vitamín A 578 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu a podmáslí, přidáme med a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
-
2
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
-
3
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a středně propečená kůrka, a zapneme.
-
4
Po ukončení programu přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu.
-
5
Chléb vyklopíme, potřeme medem a necháme vychladnout.