Pečené broskve s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 644 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 45 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 265.5 mg
- Vláknina 4200 mg
- Vitamín A 4200 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve umyjeme, oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky, poskládáme je na plech a posypeme skořicovým cukrem. Plech vložíme do horké trouby na 15 minut zapéct.
-
2
Upečené broskve naaranžujeme na dezertní talíře, přidáme sýr smíchaný s cukrem, polijeme medem, posypeme solenými arašídy a podáváme.