Tatranský pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 24 g
- Sodík 525 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 107.4 mg
- Draslík 781.4 mg
- Vláknina 2132.5 mg
- Vitamín A 2132.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině.
-
2
Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran.
-
3
Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme doměkka. Ozdobíme petrželkou.