Masový koktejlový předkrm

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí maso pečené
  • 100 g Žampiony - sterilované
  • 100 g Majonéza
  • 70 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 15 g Pažitka
  • 80 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Hrušky
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 566 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 75.5 mg
  • Draslík 238.6 mg
  • Vláknina 5272.5 mg
  • Vitamín A 5272.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, které poklademe do koktejlových sklenic. Přiložíme na plátky nakrájené sterilizované žampióny, na malé kostičky nakrájenou hrušku a rajčata. Vše pokapeme olejem.

  • 2

    Smetanu smícháme spolu s drobně nakrájeným česnekem a majonézou. Vmícháme drobně nakrájenou pažitku, dobře promícháme a přelijeme každou porci. Povrch ozdobíme kouskem rajčátka.

Komentáře k receptu