Žampionová věž
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1191 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 106 g
- Sodík 649 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 423.2 mg
- Draslík 588.8 mg
- Vláknina 6526 mg
- Vitamín A 6526 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse položíme žampiony kloboučky dolů.
-
2
Orestujeme na teflonové pánvi na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nastrouhaným sýrem a další vrsta je z uvařených a nastrouhaných vajec. Poté vařené strouhané brambory.
-
3
Směs stlačíme a dáme na 2 hodiny do lednice, poté vyklopíme.