Žampionová věž

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí prsa
  • 400 g Majolka
  • 300 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 400 g Žampiony - sterilované
  • 2 ks Brambory vařené
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1191 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 106 g
  • Sodík 649 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 423.2 mg
  • Draslík 588.8 mg
  • Vláknina 6526 mg
  • Vitamín A 6526 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse položíme žampiony kloboučky dolů.

  • 2

    Orestujeme na teflonové pánvi na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nastrouhaným sýrem a další vrsta je z uvařených a nastrouhaných vajec. Poté vařené strouhané brambory.

  • 3

    Směs stlačíme a dáme na 2 hodiny do lednice, poté vyklopíme.

Komentáře k receptu