Minutková zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 112 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 3 g
- Sodík 299 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 403.1 mg
- Vláknina 8627.1 mg
- Vitamín A 8627.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 102.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechnu zeleninu a houby nakrájíme na plátky. Ve woku rozehřejeme 1 polévkovou lžíci oleje, vložíme nakrájenou cibuli a smažíme zprudka asi 2 minuty dozlatova.
-
2
Přidáme nakrájený celer a smažíme 1 minutu, potom ztlumíme oheň
-
3
a smažíme ještě 2 minuty.
-
4
Do woku vlijeme další lžíci oleje, přidáme zelí, průběžně promícháváme je a smažíme 2 minuty.
-
5
Vložíme papriky a houby se zbytkem oleje (jeli potřeba), smažíme je 3 minuty. Osolíme a opepříme a servírujeme.