Ragú z mletého masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 694 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 48 g
- Sodík 902 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 108.9 mg
- Draslík 324.4 mg
- Vláknina 2492.5 mg
- Vitamín A 2492.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.
-
2
Do mísy vložíme mleté maso, přidáme cibuli, vejce, česnek, sůl a pepř. Vymícháme hladkou masovou směs.
-
3
V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme masovou směs, smažíme a promícháváme. Vařečkou rozdělíme maso na menší kousky, přisypeme žampiony, podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Potom přilijeme víno, přidáme trochu kečupu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.
-
4
Ragú rozdělíme na talíře, doplníme vařenými těstovinami a podáváme.