Barevný vegetariánský kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 20 g
- Sodík 21 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 751.4 mg
- Vláknina 8721.5 mg
- Vitamín A 8721.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 170.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kousky nakrájíme papriky zbavené semínek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na klínky, aby držely pohromadě.
-
2
Na jehlice napichujeme papriky, cibulové klínky, houby a rajčata tak, aby se střídaly barvy papriky.
-
3
V misce smícháme olivový olej, majoránku, oregano, česnek a směsí kebaby potřeme.
-
4
Grilujeme 15 minut a často potíráme směsí a obracíme.
-
5
Ihned podáváme.