Řezy ze svíčkové na žampionech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1310 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 95.3 mg
- Draslík 598.2 mg
- Vláknina 453 mg
- Vitamín A 453 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
-
2
Do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Krátce je osmahneme, zastříkneme vývarem a přidáme máslo. Podle potřeby přisolíme a krátce podusíme.
-
3
Nakonec řezy přelijeme šťávou se žampiony.
-
4
Ihned podáváme.