Kachní terina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 30 g
- Sodík 799 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 117.8 mg
- Draslík 534.6 mg
- Vláknina 4237.5 mg
- Vitamín A 4237.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špek a maso nakrájíme na kostičky. Cibuli najemno nasekáme. Olej rozehřejeme a maso se špekem a cibulí osmažíme. Osolíme a opepříme.
-
2
Přidáme stroužky prolisovaného česneku a vše necháme asi 10 minut uležet. Pak najemno umeleme.
-
3
Do směsi přimícháme jablka na kostičky, calvados, okurky na kostičky, žampiony nakrájené na plátky a šunku nakrájenou na nudličky.
-
4
Malé formičky na paštiku vylníme směsí, zakryjeme a necháme ztuhnout chladničce.