Telecí plátky plněné paštikou a žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 36 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 123.4 mg
- Draslík 665.9 mg
- Vláknina 5650.3 mg
- Vitamín A 5650.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Každý plátek masa potřeme paštikou a poklademe na plátky nakrájenými, na másle podušenými žampiony. Maso přeložíme a sepneme párátkem. Naplněné plátky opečeme na sádle, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Nakonec vsypeme hrášek a jen prohřejeme.
-
2
Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.