Kuřecí soté se zeleninou a houbami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 343 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 706.8 mg
- Vláknina 2254.8 mg
- Vitamín A 2254.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.
-
2
Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.
-
3
Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.