Vepřové srdce na žampionech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 10 ks Žampiony čerstvé
  • 6 ks Pepř černý celý
  • 4 ks Vepřové srdce
  • 0.25 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 963 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 854 mg
  • Bílkoviny 116 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 666.6 mg
  • Draslík 4488.9 mg
  • Vláknina 44300 mg
  • Vitamín A 44300 mg
  • Vitamín B6 2.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.2 mg
  • Vitamín E 3.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 43.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odblaněná a dobře omytá srdce nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a připravená srdce na ní opečeme. Osolíme, přidáme kuličky pepře a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka.

  • 2

    Nakonec přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše dodusíme.

Komentáře k receptu