Žampiony s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 285.8 mg
- Draslík 373.1 mg
- Vláknina 2560 mg
- Vitamín A 2560 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a dusíme ve vlastní šťávě. Osolíme a po 10 minutách přidáme vejce.
-
2
Pokrm přendáme na vymaštěnou zapékací mísu, posypeme nastrouhaným sýrem a opečeme na povrchu.