Vepřové plátky na topinkách se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 30 g
- Sodík 916 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 121 mg
- Draslík 806.4 mg
- Vláknina 5881.7 mg
- Vitamín A 5881.7 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky toastového chleba opečeme na másle a odložíme do mírně vyhřáté trouby, aby zůstaly teplé. Na másle po toastech osmahneme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a zalijeme vínem, krátce povaříme.
-
2
Vepřové kotlety zbavíme kostí, naklepeme, nasolíme a osmažíme doměkka na rozpáleném sádle. Na toast vždy položíme plátek masa, na něj vrstvu žampionů a posypeme nasekanou pažitkou.