Kambala zapečená na žampionech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 622 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 17 g
- Sodík 635 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 79 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 1399.8 mg
- Vláknina 25819.5 mg
- Vitamín A 25819.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.
-
2
Podáváme s pečeným bramborem.