Kambala zapečená na žampionech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 600 g Kambala
  • 150 g Žampiony čerstvé
  • 50 g Strouhanka
  • 600 g Brambory pečené
  • 100 ml Víno bílé
  • 100 ml Vývar rybí
  • 10 ml Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 622 kcal
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 635 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 79 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 1399.8 mg
  • Vláknina 25819.5 mg
  • Vitamín A 25819.5 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.

  • 2

    Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře k receptu