Vaječný punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 789 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 12 g
- Sodík 26 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 555.3 mg
- Draslík 303.3 mg
- Vláknina 500 mg
- Vitamín A 500 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Utřeme žloutky s cukrem do husté pěny. Přimícháme vlahou pomerančovou šťávu a na mírném plameni za stálého míchání zahříváme.
-
2
Před varem odstavíme a naléváme punč do připravených skleniček, do kterých jsme předem nalili 1 dl rumu.