Hříbečky z mandlové hmoty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 149 mg
- Vláknina 5212 mg
- Vitamín A 5212 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 5.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle spaříme, oloupeme a jemně umeleme. Mleté mandle zpracujeme s cukrem a rumem do kompaktní hmoty.
-
2
Hmotu rozdělíme na dva díly, do jednoho zapracujeme kakaový prášek.
-
3
Tvoříme malé hříbečky, které necháme alespoň dva dny schnout.