Sorbet z kokosu pro alergiky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 85 g Cukr moučkový
  • 800 ml Kokosové mléko
  • 1 polévková lžíce Kokos sušený
  • 1 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 20.8 mg
  • Vláknina 1222.5 mg
  • Vitamín A 1222.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kokosové mléko vlijeme do kastrolu, přisypeme k němu cukr a kokos. Ohříváme směs na mírném ohni, dokud se cukr úplně nerozpustí. Poté přilijeme rum a odstavíme z plotny.

  • 2

    Směs necháme vychladnout při pokojové teplotě, chladíme 30 minut, poté zmrazíme v přístroji na výrobu zmrzliny.

Komentáře k receptu