Sorbetový punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 0 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 55 mg
- Vláknina 252 mg
- Vitamín A 252 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nalijeme sirup, bílé víno, citronovou a pomerančovou šťávu, trochu strouhané citronové kůry, dáme stranou a necháme aspoň deset minut uležet.
-
2
Z bílků a cukru vyšleháme sníh a opatrně ho zapracujeme do punče, po kapkách přlijeme rum, promícháme a punč nalijeme do formiček. Formičky necháme zamrazit.
-
3
Tento punč můžeme zamrazit jen krátce a občas ho při mražení promíchat, potom ho podáváme jako ledovou tříšť.