Borůvkový salát s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 1 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 202.1 mg
- Vláknina 9600 mg
- Vitamín A 9600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté borůvky dáme do mísy a posypeme je cukrem.
-
2
Červené víno smícháme s rumem a nalijeme na borůvky. Salát necháme asi 2 hodiny v ledničce.
-
3
Podáváme dobře vychlazený.