Vařený rejnok s pikantní omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 807 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 45 g
- Sodík 530 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 228 mg
- Draslík 147.5 mg
- Vláknina 399 mg
- Vitamín A 399 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 55.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso pokrájíme na 6 kousků.
-
2
1 litr vody svaříme s vínem, přidáme rybu a za udržování stálé teploty bez varu necháme povařit 20 minut.
-
3
Poté maso vyjmeme a necháme okapat.
-
4
Máslo smícháme s citronovou šťávou, kapary, solí a pepřem. Směs uvedeme k varu, povaříme 1 minutu, poté odstavíme.
-
5
Uvařené maso přelijeme omáčkou a servírujeme.