Husa s podpoušťkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 678 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 67 g
- Sodík 330 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 80.9 mg
- Vláknina 42 mg
- Vitamín A 42 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přimícháme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně (vypečené sádlo), dle chuti přidáme kmín, řádně rozšleháme a povaříme na omáčku.
-
2
V omáčce poté podusíme zbytky husy.