Hovězí cibulová s vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 1250 ml Hovězí vývar základní
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 417 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 3706 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 1336.8 mg
  • Vláknina 8668 mg
  • Vitamín A 8668 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.2 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty.

  • 2

    Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit.

  • 3

    Osolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu