Rybí filé s pórkem na česneku

Hodnocení 2x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Pórek
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 94 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 62.7 mg
  • Draslík 340.2 mg
  • Vláknina 6594 mg
  • Vitamín A 6594 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.5 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé rozdělíme na malé kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji.

  • 2

    Potom přidáme nakrájený pórek, nasekaný česnek a vše spolu s rybou ještě opékáme. Zahustíme kouskem másla smíchaného s hladkou moukou a mírně podlijeme.

  • 3

    Nakonec pokrm krátce povaříme a povrch posypeme sekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu