Italské kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 29 g
- Sodík 964 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 115.8 mg
- Draslík 447.3 mg
- Vláknina 864.8 mg
- Vitamín A 864.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme a osušíme vepřové kotlety. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme.
-
2
Smícháme smetanu s nastrouhaným parmazánem, olivy nasekáme.
-
3
Rozehřejeme na pánvi máslo a opečeme kotlety po obou stranách doměkka.
-
4
Vymažeme zapékací mísu máslem, rozložíme opečené kotlety, posypeme nasekanými olivami a potřeme smetanou s parmazánem.
-
5
V horké troubě zapékáme krátce dozlatova.