Kefírová polévka s ovocem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Meruňky
  • 1000 g Mléko kefírové
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 137.7 mg
  • Vláknina 2052 mg
  • Vitamín A 2052 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé (nebo kompotované) meruňky propasírujeme.

  • 2

    Připravené ovoce potom ušleháme s ledově vychlazeným kefírem.

  • 3

    Polévku ochutíme cukrem a citronovou šťávou.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu