Adzuki salát II

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Adzuki fazole
  • 150 g Tofu uzené
  • 250 ml Smetana sójová
  • 300 ml Hrášek s mrkví
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 721 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 12522 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 473.3 mg
  • Vláknina 27259.5 mg
  • Vitamín A 27259.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Adzuki fazole uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájené okurky uvaříme ve vroucí vodě, scedíme a přidáme k fazolím. Vmícháme scezenou směs mrkve s hráškem, nahrubo nastrouhané tofu, zalijeme smetanou, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu