Pikantní domácí dresink II

Hodnocení 3x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Smetana
  • 100 g Majonéza
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Lák z okurek
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 126 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 2225 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 74.1 mg
  • Vláknina 4959.3 mg
  • Vitamín A 4959.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Menší cibuli a 3 menší sterilizované okurky nakrájíme na drobné kostičky. Dáme do misky společně s majonézou, kelímkem zakysané smetany, prolisovaným česnekem, lžící kečupu a lžící hořčice. Nakonec opepříme, osolíme a přidáme trochu láku ze sterilizovaných okurek.

Komentáře k receptu