Toasty s rybízovým džemem a tvarohem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 250 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 60 g Džem rybízový
  • 30 g Cukr moučkový
  • 240 g Chléb toastový
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 429 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 580 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 203.4 mg
  • Draslík 202.8 mg
  • Vláknina 5640 mg
  • Vitamín A 5640 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky toastového chleba namažeme máslem v tenké vrstvě, pomažeme rybízovým džemem, tvaroh rozšleháme se žloutky a cukrem a vzniklou směs naneseme na toasty. Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme toasty, plech vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.

  • 2

    Toasty upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře k receptu