Polévka z kedlubny s uzenou rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Losos uzený
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kedlubna
  • 1 hrst Petržel kudrnka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Vývar zeleninový
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 337 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 1306 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 58.4 mg
  • Draslík 704.2 mg
  • Vláknina 6756.3 mg
  • Vitamín A 6756.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.1 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nskrájíme najemno.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme máslo, krátce na něm osmažíme nakrájenou cibuli a kedlubnu, přilijeme zeleninový vývar a 15 minut pod pokličkou vaříme.

  • 3

    Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno.

  • 4

    Uzenou rybu nakrájíme na nmalé kousky.

  • 5

    Uvařenou polévku opepříme a osolíme, nalijeme do servírovacích talířů nebo misek, přidáme do ní kousky ryby a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu