Domácí chléb brioš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 375 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 80 ml Mléko polotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 polévková lžíce Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 636 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 216 mg
  • Draslík 58.5 mg
  • Vláknina 5906.3 mg
  • Vitamín A 5906.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vodu, rošlehaná vejce, změklé máslo, cukr, sůl a mouku a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte a následně upeče.

  • 2

    Upečený chléb necháme vystydnout a podáváme.

Komentáře k receptu