Na cibulce kachňátko

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 ml Vývar drůbeží
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Kachna divoká
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 0.04 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
  • 1 polévková lžíce Omáčka Hoisin
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 120 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 457 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 84.1 mg
  • Vláknina 1923.5 mg
  • Vitamín A 1923.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpálíme ve woku olej, osmahneme pokrájenou cibulku, a potom ji shrneme ke kraji pánve. Přidáme nakrájené vykostěné kachňátko na plátky a osmahneme do světlehněda.

  • 2

    Přilijeme víno, cibuli přimícháme k masu, přidáme sójovou omáčku, vývar a omáčku hoisin. Necháme lehce vyvařit. Osolíme a opepříme.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu