Fettuccine s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Zakysaná smetana
  • 50 g Kaviár
  • 500 g Těstoviny Fettuccine
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 620 kcal
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 86 g
  • Cholesterol 214.5 mg
  • Draslík 187.7 mg
  • Vláknina 8075 mg
  • Vitamín A 8075 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibulky bez naťě nakrájíme nadrobno.

  • 2

    V míse smícháme zakysanou smetanu, vejce, cibulky, citronovou šťávu, kaviár, nasekaný kopr a ochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, vrátíme do hrnce.

  • 4

    Fettucine promícháme s kaviárovou směsí, rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkou čerstvého kopru a podáváme.

Komentáře k receptu