Fettuccine s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 620 kcal
- Sacharidy 86 g
- Tuky 18 g
- Sodík 321 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 86 g
- Cholesterol 214.5 mg
- Draslík 187.7 mg
- Vláknina 8075 mg
- Vitamín A 8075 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibulky bez naťě nakrájíme nadrobno.
-
2
V míse smícháme zakysanou smetanu, vejce, cibulky, citronovou šťávu, kaviár, nasekaný kopr a ochutíme solí a pepřem.
-
3
Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, vrátíme do hrnce.
-
4
Fettucine promícháme s kaviárovou směsí, rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkou čerstvého kopru a podáváme.