Horký svařák

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 75 g Cukr krupice
  • 80 ml Brandy
  • 4 ks Skořice celá
  • 1 ks Badyán
  • 5 ks Hřebíček
  • 75 cl Víno červené
  • 1 polévková lžíce Pomerančová kůra
  • 1 polévková lžíce Limetková kůra
  • 4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 289.7 mg
  • Vláknina 28869.7 mg
  • Vitamín A 28869.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.

  • 2

    Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.

  • 3

    Ihned poté podáváme.

Komentáře k receptu