Majonéza se zeleninou a sardelovou pastou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Okurky nakládané
  • 100 g Červená řepa
  • 300 g Majonéza
  • 400 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 523 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 83.8 mg
  • Vláknina 2235 mg
  • Vitamín A 2235 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Řepu omyjeme a uvaříme doměkka. Poté necháme vychladnout, oloupeme a nahrubo nastrouháme.

  • 2

    Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí, okurku nahrubo nastrouháme.

  • 3

    V míse smícháme majonézu s cibulí, česnekem, okurkou, řepou a sardelovou pastou. Pod fólií necháme vychladit.

Komentáře k receptu